Prata med mig på Facebook

Augusti - härliga månad


(01 augusti, 2012 12:39)

Augusti månad har redan gjort entré. Fåglarna har sedan en tid tillbaka tystnat i bokskogen där jag bor. En skön tid med förhoppningsvis ännu några härliga veckor med värme och kanske ett litet högtryck med lite mera sol.

Själv vandrade jag för ett par dagar sedan mellan Landskrona och Helsingborg. På små stigar högt över havet med en vidunderlig utsikt över Öresund, Ven och Danmark på den andra sidan. Tyvärr blev det en blöt avslutning med regn och hagel. En lärdom från detta är att moderna mobiler inte tål fukt. Trots inlämning till mobilakuten i Lund är min mobil utom räddning. Så nu är alla kontakter och annan information som bortspolade. Suck!

På skrivfronten har jag just avslutat två nya böcker i Erik-serien. Det är "Erik bygger" och "Erik möter ett fotbolls-monster". Böcker som jag hoppas kan komma ut någon gång i början på nästa år. Då blir de nummer elva och tolv i serien.

Erik-böckerna har blivit en stor framgång både i Sverige och i Danmark. Extra kul att läsa vad andra skriver om böckerna. Så här skriver Sara Victorin i Bokus blogg.

Just nu håller jag på med att skriva på två faktaböcker i serien Aha! Nu fattar jag! från Nypon Förlag. Det ska bli en bok om Forntiden samt en bok om Liv och miljö. Så spännande att skriva om svåra saker på ett lättläst sätt så att alla kan läsa och förstå.


Inga kommentarer ännu. Bli den första att lämna en kommentar:Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se