Prata med mig på Facebook

Gott Nytt År!


(29 december, 2010 14:23)

Då är det tid att ta farväl av året 2010. Det känns som om åren kommer och går i en allt raskare takt. Men för mig personligen har 2010 varit helt fantastiskt år. Jag har fått syssla med sådant som jag brinner för. Det är att skriva böcker, åka ut på författarbesök på skolor och bibliotek och hålla studiedagar för lärare. Jag har dessutom turen att fortfarande ha en litet ben kvar i skolans värld med min deltidstjänst som specialpedagog.
Under året har jag kommit ut med nio nya böcker och jag har besökt över hundra klasser på skolor runt om i landet. Kan det bli bättre?
Jag ser framemot 2011 med tillförsikt. Redan idag vet jag att det kommer ut elva nya titlar som jag har skrivit och håller på att skriva. Och under våren är det snart fullbokat med författarbesök fram till påsk. Sedan har jag en hel del andra spännande planer inför året, men de kan jag inte avslöja än så länge…
Nyårshelgen kommer jag att tillbringa i Berlin. Det blir mitt första besök i den tyska huvudstaden. Jag ska förena nytta med nöje. Ska bland annat besöka en del historiska platser inför min faktabok "Sverige under andra världskriget" som kommer ut under våren 2011. Ett besök är koncentrationslägret Sachsenhausen som kommer att bli en prövning. Det blir inte lätt att med egna ögon se nazismens ofattbara brott mot mänskligheten.
Sedan hoppas jag att få vara med och fira in det nya året i vimlet på något trevligt ställe i världsmetropolen Berlin. 

Till sist vill jag önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!


Inga kommentarer ännu. Bli den första att lämna en kommentar:Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se