Prata med mig på Facebook

Intervju


(19 december, 2011 12:48)

Den här veckan kommer ett nytt nummer ut av lokaltidningen. Där blir jag intervjuad av en journalist från tidningen om mina böcker, hur jag skriver och min roll som specialpedagog.
 Läs mer från tidningen
Hela veckan fram till julafton tänker jag skriva. Eftersom den senaste tiden varit fullbokad med författarbesök ser jag framemot några lugna dagar och att få ro till att skriva de böcker som ligger där framför mig och väntar. Det blir en hel del böcker som ska se dagens ljus under nästa år men även under 2013. Så spännande!

Lämna en kommentar:


19 december, 2011 17:15

Eva Henriksson Skördev. 18 13543 tyresö säger:

Jag är en pensionerad spec lärare och mitt barnbarn Erik är inte så villig att läsa. Men nu har han läst Galne Hugo Big Bang och nu senast Ormens öga. Han läser en kvart om dagen och börjar nu tycka det är kul!!!!!! Ormens öga kom precis rätt precis när engelskläxan handlade om ST Patrick och Irland. Visste du det? Åk 5 bonniers lärobok. Skriv gärna mer för nu letar han efter dina böcker på bibblan. Tack!
Svara

19 december, 2011 17:23

Torsten säger:

Hej Eva! Tack för din kommentar. Så kul att Erik läser. Finns många fler böcker som jag har skrivit att låna på bibblan. Om några veckor kommer boken \"Sverige under andra världskriget\". Själv skriver jag nya för fullt. Till hösten kommer en uppföljare till Big Bang till som kommer att heta Vilken smäll! Samt en ny serie med namnet Vilda gänget.

Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se