Prata med mig på Facebook

Lyckad dag


(22 november, 2011 17:42)

 Idag har jag varit med på författardagen på Kulturhuset i Hässleholm tillsammans med trevliga författarkollegor, lärare och bibliotekarier. Kul att få lyssna på flera författare på en och samma dag. Fler liknande dagar Tack!


Imorgon bär det iväg till hem till barndomsstaden Landskrona för en träff med stadens bibliotekarier. På eftermiddagen kommer lokaltidning hem till mig i sätofta för att göra ett reportage om mina böcker. Kul!


Lämna en kommentar:


23 november, 2011 13:30

Vivian Östbring säger:

Hej! Lyssnade bland annat på dig igår och var mycket nöjd med dagen. Tack! Du pratade om ett kompendium som handlade om tematiskt arbetet. Försökte hitta det här men vet inte om jag tittar på fel ställe eller om du inte har det på denna sidan. Hade varit tacksam för svar.
Svara

23 november, 2011 16:45

Torsten säger:

Även jag tyckte det var fantastiskt att få träffa så många personer som också brinner för barn- och ungdomsböcker. Kompendium tog slut igår. Det kommer att finnas nya att hämta från min hemsida under fliken författarbesök. Ska försöka få det klart till imorgon 2011-11-24. Varma hälsningar Torsten

Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se