Prata med mig på Facebook

Många klasser blir det


(18 februari, 2011 08:18)

Idag har jag just kommit hem från ett lyckat besök i Löddeköpinge och Nyvångsskolan. Ska förmodligen återvända dit till hösten för att träffa årskurserna två och tre.
Under den senaste veckan har jag träffat 14 klasser på en rad olika skolor. Det är lika inspirerande varje gång jag går in i ett klassrum och ser alla förväntansfulla elever. Jag har verkligen ett drömjobb som får möjlighet att skriva böcker och sedan åka ut och möta mina läsare. Det känns roligt, viktigt och meningsfullt att sprida läs och skrivglädje.
Nu blir det en paus på en vecka med författarbesök. Södra Sverige ska ha sportlov. Själv har jag två viktiga möten. Dels ska jag träffa redaktionen på Nypon Förlag i Helsingborg för vidare planering av vår nya lättlästa faktaserie som ska komma ut i höst. Sedan åker jag till Stockholm och bokfalget Liber för att slutföra min faktabok om Sverige under andra världskriget. I dagarna är det precis två år sedan jag påbörjade arbetet med den boken. Ska bli underbart när den kommer från tryckeriet!


Inga kommentarer ännu. Bli den första att lämna en kommentar:Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se