Prata med mig på Facebook

Nio nya böcker!


(28 april, 2011 18:42)

Nu har det gått några dagar sedan jag kom hem från min Hongkongresa. Det är först nu som jag har hunnit smälta alla intryck. Men en sak är säker, får jag möjlighet åker jag gärna tillbaka.
Under några dagar i den här veckan har jag varit en tur till Stockholm för att träffa några av mina förlag. Jag har rätt många böcker i pipeline för utgivning. Till hösten kommer det nio nya böcker, fem stycken på Nypon Förlag, tre på Hegas förlag och en på Liber förlag. Och inför 2012 räknar jag i dagsläget med att det kommer åtminstone lika många. Dessutom har jag aldrig någonsin haft så många bokningar och genomförda författarbesök som den här vintern och våren. Det är underbart kul!
Men nu i slutet av den här veckan ska jag faktiskt ha några lugna skrivdagar. Bara sitta och njuta framför datorn och låta texten växa fram till nya spännande historier till framtida böcker. Nu i det varma vårvädret är det kanske möjligt att flytta ut dator i skuggan på altanen med en kopp kaffe. Vilken njutning!

Lämna en kommentar:


03 maj, 2011 19:09

Yvonne säger:

Grattis till framgången! Vilken lycka!
Svara

01 maj, 2011 16:16

säger:

Grattis till alla böcker
Svara

29 april, 2011 09:59

Torsten säger:

Vet inte riktigt. De bara finns där. Just nu har jag en lång lista med böcker som ska skrivas där titel, handling och slut redan är klara. Jag ser boken som en film i huvudet. Nu är det bara att få filmen på papper. Det är inte alltid så lätt.
Svara

28 april, 2011 23:09

Malin säger:

Var får alla dina idéer ifrån?
Svara

Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se