Prata med mig på Facebook

Nya böcker från Nypon!!!


(17 augusti, 2010 10:20)

Igår träffade jag förlagschefen, för det i Sverige nystartade bokförlaget Nypon, Lena Maria Nordstrand. Vi diskuterade framtida gemensamma projekt. Bland annat planerar vi för en helt ny serie med lättlästa faktaböcker som ska passar för alla. Mer om den spännade serie detta tänker jag utveckla när vi drar igång arbetet längre fram i höst.
Av Lena Maria fick jag tre nya böcker som kom direkt från tryckeriet. Det är mina första böcker på Nypon Förlag och de första svenskproducerade böckerna från förlaget. Den nya serien har vi döpt till Vilde Erik. De första titlarna heter Erik kör Cross och Erik blir rädd. Illustrationerna är gjorda av Jonas Andersson och de har blivit mycket lyckade. Böckerna ska översättas och även ges ut i Danmark och Norge. Vi hoppas på att kunna följa upp Vilde Erik med flera böcker till våren 2011.
Den tredje boken på Nypon är Big Bang. En spännande och rolig barn- och ungdomsbok som jag hoppas mycket på. Den passar barn- och ungdomar i åldrarna 9-15 år. Läs mer om boken under fliken ”På gång”.
I slutet av veckan finns böckerna ute i handlen. Då är Nypons uppdaterade hemsida färdig för att presenteras för världen. Den blir säker hur bra som helst...

Inga kommentarer ännu. Bli den första att lämna en kommentar:Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se