Prata med mig på Facebook

Nya böcker inför 2012


(13 juni, 2011 15:31)

 Idag har jag varit på ett spännande besök på bokförlaget Nypon och deras fina lokaler i Helsingborg. Där träffade jag redaktionen för en genomgång och planering inför hösten och vårt fortsatta samarbete. Jag fick också tillfälle att se på omslagen till två nya Erik böcker. Erik provar bilar och Erik åker skoter som båda kommer ut i höst. Det blev två mycket fina omslag av Jonas Anderson. Erik är kaxigare än någonsin och det syns verkligen på bilderna. Kul också att förlaget vill ge ut ytterliga två Erik böcker. Det blir Erik på rally och Erik simmar som kommer ut under våren 2012.

Vi hade också en forsatt planering av vår fina faktaserie ”Nu fattar jag”. Där fick jag ser den fullständiga layouten på Vikingar och Teknik med el som kommer ut i augusti . Sedan följs böckerna av Sex och lite sånt några månader senare.

Vid vårt möte planerade vi för tre nya faktaböcker som är tänkta att komma ut på marknaden våren 2012. Det blir en bok om Medeltiden, en annan bok om Idrott och hälsa samt en tredje bok om Teknik med hus och broar. Namnen på böckerna är inte helt spikade.

Nu vet jag vad jag ska syssla med under sommaren. Det ska bli riktigt kul :-)


Inga kommentarer ännu. Bli den första att lämna en kommentar:Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se