Prata med mig på Facebook

Perfekt författarbesök


(22 oktober, 2010 17:51)

Idag har jag varit på författarbesök på hemmaplan, närmare bestämt på Lindvalla skolan i Höör. Skönt att kunna cykla till skolan. Annars brukar jag för det mesta åka egen bil eller tåg om det är längre än i Skåne.
På Lindvalla skolan träffade jag tre klasser. Först ut var treorna, sedan tvåorna och till sist ettorna. Eleverna hade inte läst några av mina senaste böcker om Kim och Lina eller Vilde Erik. Därför var det extra roligt att jag själv fick introducera dem. Skolan hade också satsat på att köpt in en stor mängd böcker. Lärarna hade med flit väntat med att presentera böckerna tills jag hade varit på besök. Snacka om succé när lärarna kunde plocka fram hela travar med böcker till sina elever att bara börja läsa. Ett perfekt författarbesök som ger barnen läsglädje för en lång tid framåt.
Den här helgen ska jag göra klart finliret i texterna till Erik seglar iväg och Erik på cirkus så att redaktören på Bokförlaget Nypon kan fortsätta sitt jobb. Sedan är det bara för Jonas Andersson börja illustrera.
Jag har också smugit igång ett stort omfattande bokprojekt som jag kommer att berätta om längre fram. Det kommer att bli något riktigt, riktigt spännande…

Inga kommentarer ännu. Bli den första att lämna en kommentar:Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se