Prata med mig på Facebook

Slutspurt


(10 december, 2011 11:04)

Det närmar sig slutspurten på höstterminen 2011 och mina författarbesök. Det har varit ett fantastiskt år med massor med trevliga besök. Men två skolor återstår. På självaste Luciadagen dyker jag upp, inte som Lucia, men väl som mig själv på Flyingeskola. Under två dagar ska jag träffa eleverna där. För att torsdagen den 15 december sätta punkt för året med att besöka Harlösaskolan.

Under januari och februari nästa år har jag medvetet inte lagt några författarbesök. Under denna tid ska jag enbart ägna mig åt att skriva. Håller på med en rad spännande projekt som kommer att se dagens ljus under hösten 2012. Bland annat kommer läroboken ”Upptäck Sverige” få ett litet nytt utseende efter vår facelift för att anpassa boken efter den nya läroplanen. Men det kommer också flera barn- och ungdomsböcker om det ”Vilda gänget” och en spännande uppföljning av boken Big Bang med titeln ”Vilken smäll!”

I mars kör jag igång igen med planerade författarbesök till en början med i Sösdala, Oskarshamn, Laholm och under hela vecka 13 ska jag vara med under kulturveckan i Göteborg. Då ska jag under fem dagar besöka en rad skolor i Götet. Så kul!

Just ny myser jag över att serien med namnet AH – Nu fattar jag – har fått en flygande start med böckerna ”Vikingar och ”Teknik med el”. Snart kommer fyra nya titlar!

  • Medeltiden
  • Teknik med hus och broar
  • Sex och lite sånt
  • Kropp och hälsa

Inga kommentarer ännu. Bli den första att lämna en kommentar:Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se