Prata med mig på Facebook

Tack för en trevlig kväll!


(31 mars, 2011 22:02)

I början på veckan träffade jag elever och lärare vid Kroksbäcksskolan och Holmaskolan i Malmö. Jag var med att starta upp ett projekt mellan eleverna från de båda skolorna. Under hela veckan har eleverna tillsammans med sina engagerade lärare och bibliotekarie arbetat med några mina böcker eller tema ur böckerna. En grupp studerade hajar efter att ha läst boken ”Bland hajar och andra äventyr. En annan grupp gjorde skinnpungar i slöjden efter att ha läst boken ”En ond tid”. En tredje grupp dramatiserade och skrev fortsättning på boken ”De dödas kulle”. En fjärde grupp skrev recensioner av boken och gjorde författarporträtt av mig.
  
Under torsdagskvällen var det stort möte med elever, föräldrar och lärare där rektor först informerade om nästa läsår. Sedan var det elevernas tur. Det var nästan en overklig känsla att sitta där i en stor aula och lyssna på när barnen stod framme på den stora scenen och redovisade sitt arbete. De var så duktiga! Det hade jag aldrig vågat när jag gick i femman.

Efteråt bjöds till det mingel, lite fika och vidare utställningar i foajé. Där fick jag tillfälle att prata med många elever, föräldrarna och lärare. Kul att det var många eleverna som gillade boken Big Bang.
Tack för en trevlig stund! Jag hoppas att få komma tillbaka till nästa år. Det börja snart bli en tradition att besöka Krokbäckskolan.
Läs mer


Lämna en kommentar:


23 april, 2011 21:38

troll säger:

kan du inte lägga en hemsida där man kan läsa dina böcker
Svara

08 april, 2011 16:57

Torsten säger:

Hej Arbenita! Ni var otroligt duktiga. Jag blev så imponerad att ni vågade stå där inne i aulan och läsa upp era fina berättelser. Hoppas att du och dina kompisar skriver fler historier. Tänk på att man får lov och ljuga!
Svara

08 april, 2011 13:38

Arbenita som läste en berättelse sist :-) säger:

Deet var jätte kul att du kom ! Vi hade velat att du kunde komma fler gånger på besöök till oss IGEN ? De var JÄÄÄÄTTTTEEEEEEEE roligt :-)
Svara

07 april, 2011 21:56

säger:

big bang äger
Svara

01 april, 2011 12:26

hejhej säger:

kul kul
Svara

Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se