Prata med mig på Facebook

Tack Furulund och heja BoIS


(11 april, 2011 16:18)

Idag har jag har jag varit på de avslutande författarbesöken på Ljungenskolan och Lackalängskolan. Jag har läst elevernas otroliga arbeten . De har skrivit berättelser som har varit härliga att läsa. Skrivlusten har varit enorm. Det skulle vara kul att följa upp klassernas arbete i framtiden. Nu kommer elevernas arbete i alla fall att bli till en berättelsebok där alla berättelserna är samlade. Kul!
I Lackalänga tog jag en sväng in på kyrkogården vid den vita gamla kyrkan. Min farmor kom från den här lilla byn. Och hon och hennes syster gick på den gamla skolan. Nu letade jag på kyrkogården för att se om det fanns några gamla gravstenar kvar från familjen Larsson som min farmor hette som ung innan hon flyttade till Landskrona och gifte sig och fick efternamnet Bengtsson. Tyvärr hade jag lite ont om tid och hoppas få återvända en annan dag för att leta vidare.
Ikväll ska jag återvända till Landskrona. Inte till kyrkogården där min farmor ligger begrav och stora delar av min släkt utan till Idrottsplatsen. Det är premiär i superettan för fotbollslaget i mitt hjärta, Landskrona BoIS. Det ska bli spännande att följa årets serie.

Lämna en kommentar:


02 maj, 2011 22:01

BoIS säger:

Heja BoIS
Svara

Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se