Prata med mig på Facebook

Tack Värnamo


(04 mars, 2011 17:06)

Idag har jag återvänt hem efter ännu en tur till Småland. Den här gången från Värnamo och den trevliga Rörtorpsskolan där jag träffat tre klasser i årskurs fyra. En riktig fullträff där eleverna var taggade med massor med frågor.
För att säkert passa tiden åkte jag upp dagen innan med tåg. Det var nog tur det. För Öresundståget återföll till gamla synder och var nästan en halvtimme försenat. Det innebar att jag missade sista anslutningen med tåg till Värnamo från Alvesta. Så det blev taxi sista biten.
Natten tillbringade jag på det trevliga Smedtorps B&B. Klicka här  Jag hade hela det stora huset för mig själv. På morgen fick jag en stärkande frukost innan jag blev hämtad av Anna på Biblioteket som fixat allt det praktiska inför mitt besök. Ett stort tack.

Här finns två fina länka där ni kan läsa mer om mitt besök:

Läs mer från Rörstorpsskolan

Läs mer från Värnamo bibliotek

På vägen hem hände något historisk. Jag hann med ett tidigare tåg och lyckades ta mig hem, trots ett byte, en hel timme tidigare än utsatt tid. Kors i taket!
I helgen ska jag skriva det sista till faktaboken som går under arbetsnamnet Sex och lite sånt. Hoppas kunna skicka ett första manus till Nypon förlag på måndag.

Inga kommentarer ännu. Bli den första att lämna en kommentar:Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se