Prata med mig på Facebook

Tilltryck


(02 augusti, 2011 14:09)

Augusti är här och kvällarna har börjat bli lite mörkare. Men ännu är sommaren varm och skön och förhoppningsvis varar den ännu i flera veckor.
Idag fick jag ett bokpaket på posten. Innehållet var några friexemplar av faktaboken ”Upptäck Europa” från Liber Förlag. Upplagan har glädjanden nog sålt slut och gått till tilltryck. Så nu finns nya uppdaterade böcker färdiga i lager lagom till skolstarten om några veckor. Att skriva faktaböcker är inte det lättaste, speciellt när omvärlden ständigt är i förändring. Därför är det bra att vi kan uppdatera böckerna när de har sålt slut. I det här fallet tillkom ett helt nytt land, Kosovo, som inte var aktuellt när vi för några år sedan skrev den första upplagan av boken. Dessutom passade vi på att ändra lite andra småfel som likt osynliga skuggor alltid lyckats krångla sig förbi korrekturläsarna falkögon.
                                                                                                                                                                                  Nu ska jag så smått varva upp mitt skrivande efter några dagar med släktträff i Västmanland och en tur till Stockholm och Åland. Jag ska fortsätta med barn- och ungdomsboken ”Vilken smäll” som nu mer och mer börja ta form. Hoppas att få den färdig innan den här månadens utgång. Och det dröjer ju hur länge som helst!

 

Inga kommentarer ännu. Bli den första att lämna en kommentar:Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se