Prata med mig på Facebook

Tre resor - tre platser


(20 juni, 2011 11:49)

Veckan börjar med en resa till Värnamo. Där ska jag under några dagar hålla en skrivkurs för elever. Det är biblioteket som är arrangör. Det ska bli hur kul som helst. :-)
Detta besök blir det sista för den här terminen. Nu är det semester med författarbesök. Men redan i augusti ska jag till Kävlinge och besöka på Nyvångsskolan. Sedan följer en rad skrivprojekt på bland annat Löddenässkolan, Mariaskolan, Sätoftaskolan. Men det blir också författarbesök i Ängelholm och alla tvåor och femmor i Hörby kommun. Det blir en full fart!
Senare i veckan ska jag träffa mina författarkollegor Leif Jacobsen och Mårten Melin. Vi ska göra ett gemensamt besök på Bokförlaget Hegas i Höganäs där vi ger ut en del av våra böcker. Författarjobbet är rätt ensamt framför datorn. Då blir det extra kul för mig att få möjlighet att träffa sina författarvänner och förlag.
I slutet av den här månaden åker jag till Grekland och ön Tilos (om det nu är möjligt i krisens Grekland). På ön råder total stillhet. Det händer absolut ingenting. För mig är det en perfekt plats för att varva ner på, tänka och inspireras till nya böcker. Jag längtar dit! Jag längtar efter härlig skrivtid! 

Lämna en kommentar:


20 juni, 2011 22:12

Torsten säger:

Absolut! Du får också ha det så gott!
Svara

20 juni, 2011 20:10

Jonas Anderson säger:

Kul med alla resor! Hälsa Mårten från mig! -Jonas
Svara

Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se