Prata med mig på Facebook

Trevlig respons


(08 november, 2019 13:31)

För ett par veckor sedan genomförde jag ett större Skapande skola projekt i Vellinge kommun. Jag besökte ett tjugotal klasser på elva olika skolor. Här fick jag respons från en av dem. Magister Nordström som är lärare, föreläsare och influencer. Läs mer om honm här.

"Författarbesök!
Wow, vilken inspiration för eleverna & för mig när självaste barn- & ungdomsboksförfattaren Torsten Bengtsson kom på besök. Att eleverna sitter tysta på lektionerna i ”vanliga fall” är inte konstigt, men när Torsten Bengtsson var på besök satt alla helt begeistrade & fängslande av Torstens sätt att prata & beskriva saker.
Det var ett besök som gav oss så otroligt mycket på alla sätt & vis, Torsten berättade om hur han bygger upp sin böcker, vilka tekniker han använder, vad som ligger till grund, hur han skapar inspiration, vad som är viktigt att tänka på osv.. Att Torsten är en duktig författare som skrivit över 100 böcker förstod man när han stod där framme & fångade barnens uppmärksam till max när han pratade!
Har ni möjlighet att få ut en författare till era klassrum så ta chansen direkt, ni lär inte ångra er!
Mina favoriter när det gäller barn- & ungdomsboksförfattare är Linn Hallberg, Martin Widmark, Petter Lidbeck & Torsten Bengtsson!"Lämna en kommentar:


29 januari, 2020 11:22

säger:

Svara på s kommentar:

29 januari, 2020 11:21

säger:

Svara

29 januari, 2020 11:20

säger:

Svara

Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se