Prata med mig på Facebook

Uppdaterade semestertider


(17 juli, 2012 10:12)

 Instängd heter min senaste bok. Den släpptes i juni från Bokförlaget Opal. Den handlar om ett ödehus. Det står där mörkt och hotfullt. En del påstår att det bor en varelse i huset. Hon kallas för Maran. Ibland önskar Leo att få stänga in Gustaf och Carl i ödehuset. I skolan har de plågat honom så länge han minns. Så blir det sommarlov. Då träffar Leo sin stora kärlek. Tillsammans planerar de för hämnd…

"Det är en riktigt spännande berättelse och jag imponeras av det fina språket. Allför ofta saknas det litterära stringens i medvetet skrivna lättlästa böcker. Men Bengtsson håller både spänning och språket på god nivå. Det imponerar." av Eva Wahlström från recension i Borås Tidning 2012-06-26.

Du kan provläsa ur boken genom att klicka här.

Redan till hösten dyker det upp nya böcker. Det blir två böcker med Vilde Erik, en ny serie om Vilda gänget och en fristående fortsättning på boken Big Bang. Den kommer att heta Vilken smäll! Det blir också en ny faktabok i serien AH - nu fattar jag. Den kommer att heta Kropp och hälsa.

Böcker inför hösten::

  • Erik på fest
  • Erik fiskar
  • Vilda gänget och Svarta Damen
  • Vilken smäll!
  • Kropp och hälsa

Nu är det semestertider. Fast jag som författare skriver nästan jämt. Jag har så svårt att låta bli. Det är ju så kul. Under ett par veckor i juli åker jag iväg till Tilos. En stillsam ö i Grekland där det inte händer någonting. Ett perfekt ställe att sitta i skuggan under ett olivträd och skriva nya spännande böcker. 

 

Lämna en kommentar:


26 juli, 2012 22:23

elly säger:

? råkar komma ditt :D
Svara

26 juli, 2012 22:22

elly säger:

hej Torsten instängd boken var jätte bra jag kunde knappt släppa den ? älskar den ?
Svara

24 juli, 2012 17:28

Torsten säger:

Det är böcker för olika åldrar. Erik-böckerna för nybörjarläsarna, Vilda gänget för de som har kommit lite längre i sin läsning samt \"Vilket smäll!\" för de som går på mellanstadiet.
Svara

23 juli, 2012 09:46

Maggan säger:

perfekt med nya böcker.
Svara

Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se