Prata med mig på Facebook

Utvärderingar från författarbesök


(12 december, 2021 22:06)

I slutet på november tillbringade jag nästan en vecka i Skara med författarbesök på skolor i kommun. Enligt skolplanen är det bestämt att alla elever i årskurs fem ska få ett författarbesök. Något som fler kommuner i landet borde ta efter. 
Nu, några veckor senare, har jag fått utdrag från Författarcentrum av de utvärderingar som lärarna gjorde efter mina besök. För mig känns det som en trevlig läsning: 

"Kommentarer från några av lärarna som fick besök av Torsten i sina klasser: "'Engagerande och intressant! Väldigt väl genomfört och eleverna blev fängslade av berättelserna.' 'Han hade ett väldigt fint bemötande mot eleverna, lyckades fånga deras intresse trots att han pratade i över en timma.' 'Fantastiskt inspirerande! Vi tar med mycket i vårt skrivande framöver!' 'Kan verkligen rekommendera denna författare flera gånger!"

Jag vill  också passa på att tacka biblioteket i Skara och Emma Arnälv som planerade och introducerade mina böcker på skolorna, samt pedagoger, och inte minst alla trevliga elever som läste böckerna och ställde kluriga och relevanta frågor. På återseende!


Lämna en kommentar:


15 juni, 2022 02:26

säger:

Svara

15 juni, 2022 02:25

säger:

/html>

Svara på s kommentar:


Torsten Bengtsson
Ringsjöhöjden-Villavägen 12
243 35 Sätofta-Höör

Antalet besökare sedan 2009-09-09
Copyright © Torsten Bengtsson
Webb av zebramedia.se